Clinica Veterinară Dr. Bercaru
Clinica Veterinară Dr. Bercaru
Clinica Veterinară Dr. Bercaru

Vaccin si deparazitare externa interna caini si pisici, pret


Vaccinarea cainilor incepe in jurul varstei de 5-6 saptamani si se termina la 16 saptamani. Această perioada este periculoasa si este recomandata o perioada de carantina in prima parte.

Primul vaccin la caini se face începand cu varsta de 5 saptamani cu vaccin monovalent Parvo C sau se poate face vaccin bivalent ( parvo, jigodie) Puppy DP

Vaccin caine pret:
Tarifele practicate sunt in functie de tipul vaccinului administrat

Deparazitare interna caini:
La pui se recomanda deparazitarea cu Drontal puppy si se poate face începand cu varsta de 4 saptāmani , se repeta în functie de gradul de infestatie, din 2 in doua saptamani, pana la varsta de 12 saptamani.
La adulti deparazitarea trebuie facuta minim de 2 ori pe an si ideal la 3-4 luni.

Deparazitare externa caini trebuie sa fie facuta tot timpul anului. Se poate apela la toate cele trei variante: zgarda antiparazitarā ( cu eficienta variabila intre 1-8 luni), picatura spot on , cu aplicare pe piele si eficienta de aprox 1 luna si in final comprimate care au si efect antiparazitar extern. Cele trei variante de deparazitare externa protejeaza cainele de o gama larga de paraziti externi ca : purici, capuse, paduchi si chiar tantari. TREBUIE mentionat EXPRES ca nici o solutie nu garanteaza o protectie ABSOLUTA.

Vaccinarea pisicilor
Primul vaccin la pisici incepe in preajma varstei de 7-9 saptamani

Primul vaccin la pisici este un vaccin polivalent si se administreaza la 7-9 saptamani, dupa o prealabila deparazitare internā.

Vaccin pisici pret :
Tarifele practicate sunt in functie de tipul vaccinului administrat

Deparazitare interna pisici se poate face inainte de vaccinare, la 6-8 saptamani sau chiar mai devreme daca veterinarul sau proprietarul observa o parazitare severa.

Deparazitare externa la pisici se face cu picatura spot on si sau cu zgarda antiparazitara.

informatii utile


Clinica Veterinara Dr. Bercaru

Str. Frunzișului nr. 9-11, Sector 4, București

Telefon: 0722.31.96.25 / 0747.22.77.77

Orar:L-V:10:00-20:00
S:10:00-13:00
D:Urgențe chirurgicale